31 oktober van start: Transities in de openbare ruimte: planning, ontwerp en beheer

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

De MPS cursus aan de Wageningen University: Transities in de openbare ruimte: planning, ontwerp en beheer start op 31 oktober. U kunt zich ook nog inschrijven!

Transities in de openbare ruimte: planning, ontwerp en beheer 
Heeft u te maken met complexe beheeropgaven in de openbare ruimte en infrastructuur door klimaatverandering, energietransitie, circulariteit of nieuwe mobiliteitsconcepten? Wilt u ook uw kennis verdiepen en de meest recente inzichten toepassen in de praktijk? Bent u geïnteresseerd in een integrale benadering van planning, ontwerp en beheer van de openbare ruimte? En vindt u het leuk om samen te werken met masterstudenten? Dan is deze cursus iets voor u! Wageningen University (WUR) organiseert deze cursus samen met MPS. Er is nog plek om te starten op 31 oktober. 

Cursus aan de WUR: bij twijfel zeker doen!
Beheerders die u voorgingen en de cursus volgden, vonden de cursus heel waardevol, inspirerend en goed toepasbaar in de praktijk. Twijfels vooraf? Die hadden ze ook: Kan ik wel een cursus in het Engels volgen, kost het niet te veel tijd, ik heb geen masteropleiding; kan het dan wel…. Allemaal twijfels die u kunt hebben voordat u meedoet aan de MPS-cursus bij de WUR. Maar er zijn nog veel meer redenen om het wél te doen!

MPS, onderwijs en Wageningen University
Meer weten over deze cursus en over onderwijs voor beheerders aan de Wageningen University? Lees dan hier de MPS Onderwijsspecial. In deze special staan ervaringen van beheerders die eerder de cursus volgden, meer achtergrond en praktische informatie over deze cursus en u leest er ook meer over de andere MPS-vakken aan de WUR die u volgend jaar kunt volgen.  

Meteen aanmelden
Meteen aanmelden kan natuurlijk ook. De cursus Transities in de openbare ruimte: Planning ontwerp en beheer loopt van 31 oktober – 21 december 2022.
Schrijf u nu in via de website van Wageningen Academy.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Laatste nieuws

MPS organiseerde in 2022 masterclasses en een slotdebat over de vraag hoe belevingsgestuurd beheer van de openbare ruimte beter kan aansluiten bij de wensen en behoeften van bewoners en gebruikers....
Mooie inzichten, maar ook nieuwe vragen over de waarde van de openbare ruimte. Deze werden gedeeld tijdens de bijeenkomst die Cyber Advies en Managing Public Space (MPS) organiseerden in juni....
Je kunt als beheerder in de openbare ruimte werken met waarden, maar dan moet je wel weten welke waarden belangrijk zijn én hoe je deze meet en beoordeelt. Op donderdag...