Masterclasses 2022

Belevingsgestuurd Beheren

Na het succes van de themasessies over circulair beheer organiseert Stichting Managing Public Space in 2022 masterclasses. Het onderwerp: ‘Belevingsgestuurd Beheer’. Samen met de gemeente Delft en de Antea Group geven de gemeente Almere en MPS verder vorm aan de masterclasses. Hou deze website in de gaten voor meer informatie.

"Vanuit een integrale visie kijken naar beheer, fundamenteel onderzoek doen en wetenschappelijk onderwijs aanbieden."

Circulair beheer - 2021

In een serie van vier themasessies verkende MPS de transformatieopgave van lineair naar circulair beheer. In deze serie bijeenkomsten namen vier vooraanstaande wetenschappers van vier verschillende universiteiten u mee in hun visie op dit complexe vraagstuk, wetenschappelijk maar mét aandacht voor de toepasbaarheid in de dagelijkse beheerpraktijk.

De weerslag daarvan leest u terug in deze publicatie, om u te inspireren, uit te dagen en om u op weg te helpen in verdere stappen naar circulair beheer.

In het slotdebat zochten de deelnemers naar de mogelijkheden voor circulair beheer nu en vooral ook in de toekomst. Themasessie of debat gemist? Terugkijken kan! Klik hieronder voor de betreffende sessie.

20 mei 2021           Prof. dr. ir. Arjan van Timmeren (TU Delft)

3 juni 2021             Dr. Patrick Witte (Universiteit Utrecht)

17 juni 2021           Prof. Dr. Jan Jonker (Radboud Universiteit)

1 juli 2021               Prof dr. Ing. Geert Teisman (Erasmus Universiteit)

14 oktober 2021    Slotdebat in het Muntgebouw (Utrecht)