Ontdek het cursusaanbod van stichting Managing Public Space en Wageningen Universiteit

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Als beheerder van de openbare ruimte heeft u te maken met complexe beheeropgaven die om meer vragen dan een technische oplossing. De oplossingen van nu gaan over kansen voor ons leefklimaat. Wilt u meer grip op zowel het technische, politieke als het ambtelijke proces? En vind u het leuk om samen te werken met masterstudenten? Wageningen Universiteit (WUR) heeft samen met MPS het cursusprogramma Managing Public Space ontwikkeld. Dit programma bestaat uit 3 -ook apart te volgen- cursussen. Deze worden in ‘mixed classroom’-format aangeboden. Dit betekent dat dankzij de combinatie van professionals en studenten een unieke samenstelling ontstaat waardoor er een goede wisselwerking ontstaat tussen wetenschap en beleid. Daarbij kan er geleerd worden van elkaar perspectieven en ervaringen.

Cursusaanbod MPS en WUR

  • Cursus de Openbare ruimte en transities: planning, ontwerp en beheer is zeer goed ontvangen en is dan ook gestart met een volle klas enthousiaste professionals en studenten. In september 2023 start deze cursus weer.
  • De inschrijving voor de cursus Beheer openbare ruimte: tijd en schaal is geopend. De cursus start op 20 februari. Inschrijven is mogelijk tot en met 27 januari 2023.
  • In maart 2023 start de nieuwste cursus uit deze reek: Beheer openbare ruimte: Governance. Deze cursus is nog in ontwikkeling, zodat we de laatste wetenschappelijk kennis kunnen bieden.

Meer informatie

Wij informeren u graag over alle 3 de cursussen. Neem hiervoor contact op per mail: contact@managingpublicspace.com of kijk de informatiebijeenkomst van 24 november 2022 terug via [link].

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Laatste nieuws

Tijdens de online en gratis toegankelijke masterclass van 31 oktober 2023 spraken Caroline Nevejan (Chief Science Officer) & Yvonne Jakobs (Directeur Stadswerken) over het verbinden van wetenschap en praktijk in de Gemeente...
Tijdens de online en gratis toegankelijke masterclass van 26 oktober 2023 spreekt John Grin, hoogleraar politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, over het thema Maatschappelijk Beheer.   John Grin: “De vormgeving...
Tijdens de masterclass van 19 oktober 2023 spreekt Karolina Doughty, hoogleraar Omgeving, Gedrag en Ontwerp, over het thema Maatschappelijk Beheer.      “Er is veel onderzoek dat aantoont dat groene stedelijke ruimtes...