Ontdek het cursusaanbod van stichting Managing Public Space en Wageningen Universiteit

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Als beheerder van de openbare ruimte heeft u te maken met complexe beheeropgaven die om meer vragen dan een technische oplossing. De oplossingen van nu gaan over kansen voor ons leefklimaat. Wilt u meer grip op zowel het technische, politieke als het ambtelijke proces? En vind u het leuk om samen te werken met masterstudenten? Wageningen Universiteit (WUR) heeft samen met MPS het cursusprogramma Managing Public Space ontwikkeld. Dit programma bestaat uit 3 -ook apart te volgen- cursussen. Deze worden in ‘mixed classroom’-format aangeboden. Dit betekent dat dankzij de combinatie van professionals en studenten een unieke samenstelling ontstaat waardoor er een goede wisselwerking ontstaat tussen wetenschap en beleid. Daarbij kan er geleerd worden van elkaar perspectieven en ervaringen.

Cursusaanbod MPS en WUR

  • Cursus de Openbare ruimte en transities: planning, ontwerp en beheer is zeer goed ontvangen en is dan ook gestart met een volle klas enthousiaste professionals en studenten. In september 2023 start deze cursus weer.
  • De inschrijving voor de cursus Beheer openbare ruimte: tijd en schaal is geopend. De cursus start op 20 februari. Inschrijven is mogelijk tot en met 27 januari 2023.
  • In maart 2023 start de nieuwste cursus uit deze reek: Beheer openbare ruimte: Governance. Deze cursus is nog in ontwikkeling, zodat we de laatste wetenschappelijk kennis kunnen bieden.

Meer informatie

Wij informeren u graag over alle 3 de cursussen. Neem hiervoor contact op per mail: contact@managingpublicspace.com of kijk de informatiebijeenkomst van 24 november 2022 terug via [link].

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Laatste nieuws

Dr. Ir. Arjan Hijdra is aangetrokken als kandidaat voor het buitengewoon hoogleraarschapstraject. Hij gaat bij Wageningen University & Research (WUR) zijn wetenschappelijke beheerkennis uitbouwen en delen, met de benoeming als...
MPS is erg trots en dankbaar voor de betrokkenheid van haar sponsoren. Elk jaar mogen sponsoren meedenken en beslissen over de wetenschappelijke kennis die bijdraagt aan het beheer van de...
Momenteel sturen beheerders nauwelijks op maatschappelijke opgaven, maar vooral op ‘schoon, heel en veilig’. In de praktijk is er een grote kloof tussen het fysieke en sociale domein, zowel in...