Cursusprogramma MPS en WUR | informatiebijeenkomst 23 mei a.s.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

In de openbare ruimte komen de grote uitdagingen van deze tijd samen, zoals de energietransitie, klimaatadaptatie, duurzame mobiliteit, biodiversiteit- en mobiliteitstransitie maar ook praktische zaken zoals het werken met de nieuwe Omgevingswet.

Deze vraagstukken vragen, naast technische oplossingen, om samenwerking tussen verschillende disciplines in het beheer van de openbare ruimte.

Nieuwe kijk op je lokale vraagstuk
Stichting MPS en WUR bieden drie cursussen aan voor beheerders in de openbare ruimte:

Planning, ontwerp en beheer – openbare ruimte en transities.

Wanneer: 30 oktober – 21 december 2023

Beheer van de openbare ruimte – tijd en schaal.

Wanneer: 12 februari – 8 maart 2024

Beheer van de openbare ruimte – Governance.

Wanneer: 11 maart – 3 mei 2024

Je kunt in deze cursus je eigen (lokale) vraagstuk inbrengen. De cursussen worden in mixed classrooms gegeven, dus met vakgenoten en masterstudenten aan de WUR en andere universiteiten. Zo leer je om vanuit een integrale en transdisciplinaire aanpak naar de openbare ruimte te kijken en kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen.
 
Aanmelden
Wil je je aanmelden voor een cursus of zoek je meer informatie, kijk dan op Programma Managing Public Space – WUR. Onder het kopje ´3 complementaire cursussen´ kun je doorklikken op de cursus van je voorkeur en via ‘+’ vind je meer informatie over de inhoud, data en aanmelding.
 
Je kunt je ook aanmelden voor een online informatiebijeenkomst waarin je uitleg krijgt over deze cursussen. Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 mei  van 10.00 – 11.00 uur. Hiervoor kun je je aanmelden via de e-mail: professionaleducation@wur.nl.
 
Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je contact opnemen met programmamanager Janine Quist, via e-mail: janine.quist@wur.nl  of telefoonnummer: 06 12 98 67 89.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Laatste nieuws

Dr. Ir. Arjan Hijdra is aangetrokken als kandidaat voor het buitengewoon hoogleraarschapstraject. Hij gaat bij Wageningen University & Research (WUR) zijn wetenschappelijke beheerkennis uitbouwen en delen, met de benoeming als...
MPS is erg trots en dankbaar voor de betrokkenheid van haar sponsoren. Elk jaar mogen sponsoren meedenken en beslissen over de wetenschappelijke kennis die bijdraagt aan het beheer van de...
Momenteel sturen beheerders nauwelijks op maatschappelijke opgaven, maar vooral op ‘schoon, heel en veilig’. In de praktijk is er een grote kloof tussen het fysieke en sociale domein, zowel in...