MPS Connect

De stichting Managing Public Space (MPS) werkt met een uitgebreid activiteitenprogramma aan de verbinding tussen de beheerwereld en de wetenschappelijke wereld. ‘MPS Connect’ zorgt voor een snelle ingang tot aansprekende voorbeelden van ‘next level’ stadsbeheer, uitdagende stageplekken en inspirerende keynotes. De stichting wil het zo makkelijker maken om succesverhalen uit te wisselen, informatie te vinden én om te zorgen dat studenten en organisaties samen kunnen bouwen aan de toekomst. Op zoek naar een inspirerende spreker of afstudeerplek? Laat je verrassen door MPS Connect!

 

 

Op zoek naar een inspirerende verhalen?

Het gonst in de wereld van beheer. Als spelers in de openbare ruimte moeten we de handen in een slaan en vanuit gedeelde belangen aan de slag. Alleen dan kunnen we de kansen verzilveren en de grote maatschappelijke opgaven tackelen. Dat betekent bouwen aan een strategische en integrale aanpak waarmee we van 1+1=3 kunnen maken. Tegelijkertijd worden er al overal fantastische stappen richting toekomst gezet die we graag voor jou in de spotlights zetten. Kernspelers geven je graag een inkijk in het ‘next level’ van beheer van de openbare ruimte en willen je inspireren met hun visie op de toekomst.

 

Op zoek naar een leuke en uitdagende afstudeerplek?

Het beheer van de openbare ruimte is veel meer dan het ‘old school’ in stand houden van bruggen, (water)wegen of riolering. Hoe kunnen we inspelen op de grote transities die op ons afkomen, denk aan klimaat, circulair, energie of mobiliteit? Hoe geven we beleving van inwoners en participatie een plek? En hoe kunnen data-analyse en data science ons dagelijks werk vergemakkelijken? Kortom, er zijn veel sociale, bestuurlijke en technische vragen rondom het beheren van de openbare ruimte waaraan jij kan bijdragen. Neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden binnen ons netwerk en verras ons met jouw achtergrond en verfrissende ideeën. Zo bouw je mee aan de leefbare steden en buurten van de toekomst.

 

Download MPS Connect

"Vanuit een integrale visie kijken naar beheer, fundamenteel onderzoek doen en wetenschappelijk onderwijs aanbieden."